Лхагва, 24 8-р сар 2016

 

 

 

Манай компани 1994 онд Ахуйн шавьж, мэрэгч устгал халдваргүйжүүлэлтийн чиглэлээр байгуулагдсан бөгөөд энэ чиглэлээрээ дагнан иргэд, аж, ахуй нэгж, хүүхдийн болон олон нийтийн байгууллагуудад мэргэжлийн заавар зөвлөгөө өгч, ахуйн шавьж, мэрэгч устгал халдваргүйжүүлэлтийн үйлчилгээг хийж байна...

 

 

 

Бичлэг

Нэвтрэх хэсэг

Статистик

Зочилсон
4525
Мэдээллүүд
13
Нийтлэлийг үзсэн тоо
22263

By A Web Design

   Ахуйн хортон шавьж, бусад үе хөлтөнтэй тэмцэх, урьдчилан сэргийлэх, устгах арга хэмжээ юм. Нисдэг болон мөлхдөг шавьж жоом, бясаа, эрвээхэй, шоргоолж, ялаа, бүүрэг нь халдварт өвчнийг дамжуулах хүчин зүйл болдог.

Шавьж устгалыг үйлчилгээ, нийтийн хоолны газар улиралд 1 удаа, сургууль, цэцэрлэг, оффис, айл өрхөд жилд 2-3 удаа тогтмол хийж хэвшвэл шавьж үүрлэхээс урьдчилан сэргийлэх бүрэн боломжтой.

Энэ нь мэрэгч амьтныг устгах, тэдгээрээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ юм.

Мэрэгч амьтан нь олон төрлийн халдварт өвчний эх уурхай төдийгүй дамжуулах хүчин зүйл болдог.

Мэрэгч устгалыг нийтийн хоол, үйлчилгээний газар, хүнсний агуулахад жилд 3-4 удаа, бусад газруудад жилд 2 удаа хийснээр мэрэгч амьтан үүрлэхээс урьдчилан сэргийлнэ.


Халдваргүйжүүлэлт нь:гадна орчны янз бүрийн обьект, хүчин зүйлд буй халдварт өвчний үүсгэгчийг устгах, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ юм

Урьдчилан сэргийлэх /халдварт өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх байнгын халдваргүйтгэл/

Голомтын халдваргүйтгэл /халдварт өвчин гарсан голомтонд хийгдэх/ гэсэн төрлүүдтэй

banner

banner